Donateurs

Dank aan donateurs

Een dankwoord aan onze donateurs

2021 Is voor KilRock een goed jaar geweest.

We konden, doordat we de aanloopkosten van bijna vijf jaar geleden een beetje te boven waren gekomen, weer een beetje sparen en investeren. We zetten voor het eerst in ons leven een donateursactie op. Zouden we het wel doen? Het blijft toch wel onbeleefd om mensen ‘zomaar’ geld te vragen, maar ja: eventuele gulle gevers en geefsters kregen daar wel een apart radiostation voor terug. We hadden en hebben iets te bieden.

Dat alle donateurs, hieronder op deze pagina vermeld, ons zoveel gunden kwam voor ons totaal onverwacht. Het is hartverwarmend om te zien hoeveel mensen ons een radiohobby gunnen en ons vaak lieten weten hoe belangrijk ze het vonden dat vergeten muziek door KilRock opnieuw onder de aandacht wordt gebracht.

Niet alle donateurs konden we een kaartje sturen. We beschikken namelijk niet over hun adressen.

Hartelijk dank voor jullie steun! Zonder jullie donaties hadden we dit jaar niet kunnen investeren in een apparaat dat het geluid op onze zender veel beter laat klinken, nieuwe computers, kabels en natuurlijk de gebruikelijke onkosten die bij het in bedrijf houden van een radiostation horen.

We wensen jullie in het bijzonder een gezond en gelukkig 2022!

Willem Klomps | Marcel Strücker

KilRock wordt mede mogelijk gemaakt door:

J. Van Gent
C. Hitzerd (Radio Atlantica)

A. Eringaard
F. Eringaard
E. Wijdenbosch
Dré Jansen

K.P. Buijse
J.J. Buijk jr.
C. Nugteren
M. Van der Stouw
M. Borgström
P. Gemmeke
P. Schuringa

R. Van der Neut

Hartelijk dank voor jullie donaties!

Het geld wordt in het KilRockproject geïnvesteerd