Een paar weken op vakantie
Kilrock radio

Marcel kondigde het zondag al aan in Voor Oren Van Senioren: we houden vanaf 1 juni tot begin augustus een paar weken rust.

Dat betekent dat twee programma’s op een laag pitje komen te staan: Voor Oren Van Senioren en de live-uitzending van Marcel op zaterdagmiddag tussen één en vijf. Het is nodig dat we onszelf even wat rust gunnen. KilRock is als hobbyproject een beetje uit de hand gelopen. Het is een ongelooflijk leuk project, maar Willem werkt voor een baas die natuurlijk goed resultaat van hem verwacht. Het bedrijf van Marcel heeft last van de Coronacrisis. Daar zal ook wat positieve energie in moeten worden gestoken.

Een radiostation in de lucht houden is geen geintje. Het is serieus hobbywerk. Je belooft luisteraars dat ze 24 uur per dag op je kunnen rekenen. Als de zender of één van de computers uitvalt moet direct worden ingegrepen. Er moeten steeds weer nieuwe titels aan de muziekcatalogus worden toegevoegd, zo hier en daar maken we ook een beetje promotie en onderhouden we contacten met de fans. Geen probleem, de mensen om ons heen staan achter ons en ze genieten van de muziek, maar soms is het goed om even een stapje terug te doen en de zaak te evalueren.

De muziek die we zondagochtend tussen negen en twaalf laten horen is een blijvertje. Daar gaan we dus mee door, maar Marcel presenteert het programma de komende weken even niet actief. Verder zul je niet zo heel veel van onze vakantie merken. We voeren even geen muziektitels in, maar op een collectie van ruim 20.000 muziektitels kun je wel een paar weken afwisseling in de muziekkeuze garanderen. We doen het dus even rustig aan.

Er zijn wat plannen om KilRock als organisatie een bredere basis te geven. Iedereen in elk geval hartelijk bedankt voor alle steun en positieve reacties tot nu toe.

We gaan na de vakantie dus een mooi, nieuw radioseizoen tegemoet! Maak er voor jezelf ook een fijne vakantie van en blijf zo goed als je kan uit de buurt van het COVID-19 virus.

Als we tussentijds iets te melden hebben doen we dat via onze Facebookpagina en deze website.