Actueel

Steun de KilRock Auro Actie
Signaalmetingen

De komende tijd zal onze zender op 1287 kHz AM zo nu en dan uit de lucht zijn. Soms hoor je ook één of meerdere keren een testtoon. De reden daarvan is dat we op dit moment met signaalmetingen bezig zijn. Niet leuk voor jou als luisteraar, maar het lijkt dringend nodig te zijn om daarvoor de reguliere uitzendingen even ‘plat te leggen’.

Het viel ons een tijdje geleden al op dat luisteraars redelijk vaak aangaven dat de ontvangst van KilRock een beetje tegenviel. Ligt dat aan ons, of hebben we hier te maken met storing door digitale apparatuur, isolatieglas (jazeker: dubbele beglazing houdt AM radiogolven tegen) of zelfs elektrische voertuigen, vroegen we ons af.

Meten is weten! Het leek ons wijs om dus eerst maar eens te kijken of onze zend-/antenne-installatie goed functioneert. Als we dat meettraject hebben doorlopen, komen we nog even op dit onderwerp terug.

Nu ook een gironummer voor donateurs

Het leek ons zo handig: even op de PayPal button klikken en hoepla! Vijf euro aan KilRock gedoneerd.

Doet iedereen tegenwoordig toch?

Was het maar waar.

Want heel wat mensen vroegen ons naar een gironummer waarop ze hun donatie konden storten.

Dat gironummer is er: NL50 INGB 0009 5413 01, op naam van Stg. tot Beh van Historische Popradio en Popcultuur. Waar alle donaties voor worden gebruikt kun je op deze pagina lezen.