KilRock car sticker

KilRock car sticker

KilRock sticker Als je je nog herinnert hoe populair stickers in je jaren zestig en zeventig waren, dan zul je je ook herinneren dat er heel wat kinderen waren die erom vroegen. (,,Hep u stikkers?”) Blijkbaar waren heel wat luisteraars van KilRock de stickers van vroeger niet vergeten.

Jazeker hebben wij stickers! Als je er eentje wilt hebben, dan willen we het -als je ’t goed vindt- met je op een akkoordje gooien. Het in de lucht houden van KilRock kost ons per jaar al gauw vierduizend euro. We krijgen geen subsidie, alles wordt uit eigen zak betaald. Een dure hobby dus, waar jij als luisteraar natuurlijk wel plezier aan hebt.

Stel, je wilt ons helpen om niet al te snel failliet te gaan. Mogen we dan voorstellen dat jij vijf euro (misschien meer?) doneert en wij je als dank daarvoor een sticker toesturen? Of geef er een cadeau!

Voor de fans die 25 euro (of meer) doneren hebben we een bonus.

In de zomer van 2019 werd een poster voor KilRock ontworpen. Die hebben jullie nooit gezien. Het ontwerp werd afgekeurd door de KilRock schoonheidscommissie. Er werd een gelimiteerd aantal proefafdrukken van gemaakt. KilRocksupporters die 25 euro of meer doneren, krijgen een exemplaar van die unieke poster toegestuurd.*

We zijn een klein radiostationnetje, maar we werken er keihard voor om jullie allemaal van mooie muziek en fijne AM radio te laten genieten. Daarom zouden we het fantastisch vinden als je ons een beetje wilt helpen. 

* Let op: op = op! Van de poster zijn in totaal 50 exemplaren gemaakt